• Board

    Koncept pozostávajúci z viacerých podsvietených mobilných billboardov (citylightov), ktoré na svojich chrb- toch nosia promotéri, vďaka čomu spoľahlivo dopraví reklamu priamo medzi ľudí.
  • Smart

    Štýlové Smarty ťahajúce príves s reklamou (citylight), ktoré na Slovensko prinášame ako franchise medzinárodnej spoločnosti Ambient Media World Wide pôsobiacej v tejto oblasti už 10 rokov.
  • Bike

    Špeciálne vyvinutý kompaktný rekla- mný bicykel – trojkolka obsahujúci integrovaný reklamný nosič s dvoma reklamnými plochami veľkosti 1 200 x 1 800 mm.
  • Street Art

    Skupina inovatívnych reklamných médií zahŕňajúca produkty Street Wash, Chalk Ads a Street Art Individual...
  • Bluetooth Marketing

    Všetky naše médiá (boardy, bicykle a skútre) je na želanie možné doplniť o vysielanie multimediálnych správ do mobilných telefónov prostredníctvom bluetooth vysielačov zabudovaných v médiách.

Odporúčame

Nasadenie BOARDOV
v centre mesta na komunikáciu vizuálom, podporenú rozdávaním letákov od zaškolených promotérov schopných verbálne komunikovať posolstvo kampane.

BIKE media
na cyklo-trasách napr. na bratislavskej hrádzi = ideálna komunikácia so zameraním na aktívnych ľudí.

SMART media
môže osloviť chodcov a vodičov v centrách veľkých miest, ale rovnako aj v menších obciach pri realizovaní lokálnej kampane.

Kombináciou našich médií Vám umožníme osloviť špecifickú cieľovú skupinu s výrazne efektívnym využitím Vašich zdrojov.
Scootre sú tu. Konečne!

Ako sa hovorí, to najlepšie prichádza nakoniec. A skútre, príchod ktorých sme avizovali už začiatkom roka na seba nechali čakať naozaj poriadne dlho. Veď dohoda o spolupráci so spoločnosťou Look Media, ktorá túto atraktívnu formu reklamy prevádzkuje na trhoch štyroch kontinentov už vyše desaťročia bola na papieri už v marci.

Nasledovali tri mesiace, počas ktorých sme zvažovali rôzne možnosti a dostupné kombinácie, aby sme sa rozhodli aký finálny produkt na slovenský trh prinesieme. Výsledkom je moderný trojstranný príves (ktorý začal na svetové trhy prenikať len pred dvoma rokmi) podsvietený LED diódami, ktorý svojim prevedením zaručuje až 300 stupňovú viditeľnosť reklamy vo dne aj v noci. Navyše vo svojich útrobách ukrýva veľký úložný priestor, ktorý ho priam predurčuje na najrôznejšie samplingové kampane. Pridanú hodnotu ešte zvyšuje výrazný image, ktorý médiu dodávajú legendárne talianske skútre Vespa.

Ďalší mesiac na dotiahnutie detailov a podpis konečných licenčných zmlúv a začiatkom júla sme mohli podať záväznú objednávku na 4 skútre a prívesy. A začalo sa dlhých 5 mesiacov čakania, ktoré si vyžiadala zákazková výroba a zdĺhavá doprava prívesov až z ďalekého Bangkoku.

Napokon však čakanie prinieslo svoje ovocie a skútre už robia spoločnosť našim 4 bicyklom a čakajú na svoju premiérovú kampaň s prvými teplejšími dňami nového roku. Čo k tomu dodať? Trvalo to síce dlhšie ako sme všetci predpokladali, ale na dobré sa čakať oplatí, no nie?

Viac informácii o našom novom médiu nájdete v sekcii SCOOTER MEDIA...
 

TOP



SmartMedia Vám prináša dokonalý zážitok z reklamy. Reklamné autíčko ťahajúce štýlový príves bolo v plnom nasadení aj počas prázdninových dní a pozývalo všetkých do Magio kina na skvelé filmy zadarmo. Ozvučený príves umožnil rozšíriť reklamné posolstvo do ulíc Bratislavy prostredníctvom nahratého reklamného spotu, pútavé plagáty umiestnené z troch strán prívesu zaujali okoloidúcich vodičov v autách i ľudí na chodníkoch, zastávkach a v prostriedkoch MHD.

© Obrázok, s.r.o. - reklamná agentúra
Čeština (Česká republika)Slovenčina (Slovenská republika)