• Board

    Koncept pozostávajúci z viacerých podsvietených mobilných billboardov (citylightov), ktoré na svojich chrb- toch nosia promotéri, vďaka čomu spoľahlivo dopraví reklamu priamo medzi ľudí.
  • Smart

    Štýlové Smarty ťahajúce príves s reklamou (citylight), ktoré na Slovensko prinášame ako franchise medzinárodnej spoločnosti Ambient Media World Wide pôsobiacej v tejto oblasti už 10 rokov.
  • Bike

    Špeciálne vyvinutý kompaktný rekla- mný bicykel – trojkolka obsahujúci integrovaný reklamný nosič s dvoma reklamnými plochami veľkosti 1 200 x 1 800 mm.
  • Street Art

    Skupina inovatívnych reklamných médií zahŕňajúca produkty Street Wash, Chalk Ads a Street Art Individual...
  • Bluetooth Marketing

    Všetky naše médiá (boardy, bicykle a skútre) je na želanie možné doplniť o vysielanie multimediálnych správ do mobilných telefónov prostredníctvom bluetooth vysielačov zabudovaných v médiách.

Odporúčame

Nasadenie BOARDOV
v centre mesta na komunikáciu vizuálom, podporenú rozdávaním letákov od zaškolených promotérov schopných verbálne komunikovať posolstvo kampane.

BIKE media
na cyklo-trasách napr. na bratislavskej hrádzi = ideálna komunikácia so zameraním na aktívnych ľudí.

SMART media
môže osloviť chodcov a vodičov v centrách veľkých miest, ale rovnako aj v menších obciach pri realizovaní lokálnej kampane.

Kombináciou našich médií Vám umožníme osloviť špecifickú cieľovú skupinu s výrazne efektívnym využitím Vašich zdrojov.
Nový image, Nový web
Tak ako býva zvykom, koncom každého roka prichádza čas nachvíľu sa zastaviť, obzrieť sa späť a zhodnotiť udalosti, ktoré nás dostali tam, kde sme dnes – predtým ako sa znovu vydáme vpred. O to viac, ak sa nachádzame v okamihu uzatvárania dôležitej kapitoly našich životov.

V živote našej spoločnosti taká chvíľa nastáva práve teraz. S poslednými minútami roku 2008 odíde do histórie aj spoločnosť Moving Board Slovakia tak ako ste ju poznali doteraz. Sú to dva roky čo sme prišli s unikátnym konceptom vonkajšej reklamy, ktorý sa vymykal dovtedajšiemu zaužívanému vnímaniu outdooru. No každá ďalšia vydarená kampaň a každý ďalší spokojný klient nás čím ďalej tým viac presviedčal o správnosti cesty, na ktorú sme sa vydali. A tá nás priviedla až k momentu kde končí Moving Board (keďže pomenovanie podľa média v momente keď sa ponuka médií rozrastá stráca opodstatnenie) a začína AMBIENT MEDIA.

AMBIENT MEDIA GROUP je pokračovateľkou odkazu, ktorý tu zanechal Moving Board. K obľúbeným moving boardom navyše pribudla BIKE MEDIA – reklamné bicykle, ktoré si svoj fanklub začali budovať v Auguste tohto roku a SCOOTER MEDIA, štýlové Vespy s reklamným prívesom, ktoré svojich nových obdivovateľov privítajú s príchodom nového roka.

S novou spoločnosťou prichádza aj nový web, na stránkach ktorého Vám budeme pravidelne prinášať aktuálne informácie o našich médiách, kampaniach, zaujímavých realizáciách či novinkách.

Starý rok bol plný zmien, ktoré sme mohli realizovať len vďaka Vám, našim klientom. Túto výnimočnú chvíľu by sme preto radi využili na to, aby sme Vám poďakovali a do nového roku zaželali veľa osobných aj pracovných úspechov.

S úctou
Ambient Media Group
 

TOP



SmartMedia Vám prináša dokonalý zážitok z reklamy. Reklamné autíčko ťahajúce štýlový príves bolo v plnom nasadení aj počas prázdninových dní a pozývalo všetkých do Magio kina na skvelé filmy zadarmo. Ozvučený príves umožnil rozšíriť reklamné posolstvo do ulíc Bratislavy prostredníctvom nahratého reklamného spotu, pútavé plagáty umiestnené z troch strán prívesu zaujali okoloidúcich vodičov v autách i ľudí na chodníkoch, zastávkach a v prostriedkoch MHD.

© Obrázok, s.r.o. - reklamná agentúra
Čeština (Česká republika)Slovenčina (Slovenská republika)